In de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tussen MC Alger en CR Belouizdad ging eerst de doelman van Belouizdad in de fout door over de bal te struikelen. Het schonk een op vinken slag liggende Yashir de kans om alleen voor doel te komen. De rest van het verhaal kan je zelf bekijken in het videofragment hieronder...

Vooral de reactie van de Algerijnse spits na zijn misser is aandoenlijk. De bal die door een graszode opstuit en het daarbij horende gevoel door de voetbalgoden in de steek te zijn gelaten: nooit werd het zo treffend verbeeld als door Ali Sami. Zijn ontredderde blik en verontschuldigingen tegenover ploegmaats en publiek zorgen ervoor dat je hem de misser meteen vergeeft.

De beelden:

In de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tussen MC Alger en CR Belouizdad ging eerst de doelman van Belouizdad in de fout door over de bal te struikelen. Het schonk een op vinken slag liggende Yashir de kans om alleen voor doel te komen. De rest van het verhaal kan je zelf bekijken in het videofragment hieronder...Vooral de reactie van de Algerijnse spits na zijn misser is aandoenlijk. De bal die door een graszode opstuit en het daarbij horende gevoel door de voetbalgoden in de steek te zijn gelaten: nooit werd het zo treffend verbeeld als door Ali Sami. Zijn ontredderde blik en verontschuldigingen tegenover ploegmaats en publiek zorgen ervoor dat je hem de misser meteen vergeeft.De beelden: