De 37-jarige Engelse ex-international is een vrije speler sinds in december zijn contract afliep bij de LA Galaxy. Beckham zelf aasde aanvankelijk op een terugkeer naar AC Milan, waar hij in 2009 en 2010 al een tijd op huurbasis speelde tijdens de competitieloze maanden in de Amerikaanse MLS.

Maar de Serie A-club lijkt niet geneigd de middenvelder opnieuw in zijn team op te nemen. Daarop werd Beckham gelinkt aan Australische clubs en clubs uit het Midden-Oosten, maar uiteindelijk wordt het vizier richting Franse Ligue 1 gezet. De miljoenen van PSG maakten het meeste kans om de Beckhams naar Parijs te lokken, maar volgens Sky Sports zou de speler nu dicht bij een transfer naar AS Monaco staan.

De tweedeklasser is ambitieus en het mondaine leven zal ook Victoria Beckham wellicht aanspreken. Bij Monaco zou Beckham een ploeggenoot en concurrent worden van Nabil Dirar, net als de Engelsman een rechtsvoetige middenvelder.

Dat de wereldster ondanks zijn 37 jaar nog steeds een aardig stukje kan voetballen bewees hij het afgelopen jaar in de Amerikaanse profcompetitie. Getuige ook het volgende compilatiefilmpje. Inzake vrije trappen kent Becks nog altijd zijn gelijke niet en uitstraling heeft de man te over. (MS)

De 37-jarige Engelse ex-international is een vrije speler sinds in december zijn contract afliep bij de LA Galaxy. Beckham zelf aasde aanvankelijk op een terugkeer naar AC Milan, waar hij in 2009 en 2010 al een tijd op huurbasis speelde tijdens de competitieloze maanden in de Amerikaanse MLS.Maar de Serie A-club lijkt niet geneigd de middenvelder opnieuw in zijn team op te nemen. Daarop werd Beckham gelinkt aan Australische clubs en clubs uit het Midden-Oosten, maar uiteindelijk wordt het vizier richting Franse Ligue 1 gezet. De miljoenen van PSG maakten het meeste kans om de Beckhams naar Parijs te lokken, maar volgens Sky Sports zou de speler nu dicht bij een transfer naar AS Monaco staan.De tweedeklasser is ambitieus en het mondaine leven zal ook Victoria Beckham wellicht aanspreken. Bij Monaco zou Beckham een ploeggenoot en concurrent worden van Nabil Dirar, net als de Engelsman een rechtsvoetige middenvelder.Dat de wereldster ondanks zijn 37 jaar nog steeds een aardig stukje kan voetballen bewees hij het afgelopen jaar in de Amerikaanse profcompetitie. Getuige ook het volgende compilatiefilmpje. Inzake vrije trappen kent Becks nog altijd zijn gelijke niet en uitstraling heeft de man te over. (MS)