De 25-jarige Jules Bianchi raakte in coma toen hij in oktober 2014 tijdens de Grand Prix van Japan tegen een takelwagen botste die een eerder gecrashte auto had weggehaald. Hij was zwaar aan het hoofd verwond. De Grand Prix werd in regenachtige omstandigheden betwist.

"Jules vocht tot het einde, zoals hij altijd deed. Maar vandaag is een einde gekomen aan zijn gevecht", schreef zijn familie in een verklaring op de Facebookpagina van de fanclub van de coureur.

Bianchi had eerder als testpiloot gewerkt. In 2013 maakte hij zijn debuut in F1 bij het Marussia-team

(Belga/RR)

De 25-jarige Jules Bianchi raakte in coma toen hij in oktober 2014 tijdens de Grand Prix van Japan tegen een takelwagen botste die een eerder gecrashte auto had weggehaald. Hij was zwaar aan het hoofd verwond. De Grand Prix werd in regenachtige omstandigheden betwist."Jules vocht tot het einde, zoals hij altijd deed. Maar vandaag is een einde gekomen aan zijn gevecht", schreef zijn familie in een verklaring op de Facebookpagina van de fanclub van de coureur. Bianchi had eerder als testpiloot gewerkt. In 2013 maakte hij zijn debuut in F1 bij het Marussia-team(Belga/RR)