De 36-jarige Colombiaan verloor om een nog onbekende reden plots de controle over het stuur en knalde met zijn wagen tegen een safetytruck. Daarvan ontplofte de benzinetank met een enorme vuurbal tot gevolg.

Zowel Montoya als de bestuurder van de safetytruck kwamen er gelukkig zonder verwondingen vanaf. De wedstrijd moest na de crash wel stilgelegd worden.

Na een onderbreking van zes uur triomfeerde de Amerikaan Matt Kenseth in een Ford voor zijn landgenoot Dale Earnhardt jr.

Bekijk de beelden van de spectaculaire crash:

De 36-jarige Colombiaan verloor om een nog onbekende reden plots de controle over het stuur en knalde met zijn wagen tegen een safetytruck. Daarvan ontplofte de benzinetank met een enorme vuurbal tot gevolg. Zowel Montoya als de bestuurder van de safetytruck kwamen er gelukkig zonder verwondingen vanaf. De wedstrijd moest na de crash wel stilgelegd worden. Na een onderbreking van zes uur triomfeerde de Amerikaan Matt Kenseth in een Ford voor zijn landgenoot Dale Earnhardt jr. Bekijk de beelden van de spectaculaire crash: