Fredrik Sorlie presenteert zichzelf tegenwoordig als vrijdenkende artiest, fotograaf, webdesigner en stuntrijder. Zijn vaste compagnon de route: een netjes onderhouden Toyota Cressina JZX30. Voor de gelegenheid, en met behulp van een batterij sponsors, nam hij een adembenemende video op tijdens één van zijn waaghalzerijen. Met zijn Cressina scheurde hij door de besneeuwde bossen van Noorwegen, geflankeerd door het Noorse model Caroline Eng, die de wegcoördinaten mocht debiteren.

De prachtige beelden, de hypercleane productie, de ronduit indrukwekkende stuurmanskunsten en de ogenschijnlijke cool van Fredrik Sorlie maken het tot een filmpje dat zo in een James Bondfilm zou kunnen.

Fredrik Sorlie presenteert zichzelf tegenwoordig als vrijdenkende artiest, fotograaf, webdesigner en stuntrijder. Zijn vaste compagnon de route: een netjes onderhouden Toyota Cressina JZX30. Voor de gelegenheid, en met behulp van een batterij sponsors, nam hij een adembenemende video op tijdens één van zijn waaghalzerijen. Met zijn Cressina scheurde hij door de besneeuwde bossen van Noorwegen, geflankeerd door het Noorse model Caroline Eng, die de wegcoördinaten mocht debiteren. De prachtige beelden, de hypercleane productie, de ronduit indrukwekkende stuurmanskunsten en de ogenschijnlijke cool van Fredrik Sorlie maken het tot een filmpje dat zo in een James Bondfilm zou kunnen.