In het zuiden van Californië zijn zaterdagavond minstens acht doden en twaalf gewonden gevallen, toen een deelnemende jeep tijdens een terreinrace in het publiek terechtkwam.

Verscheidene van de gewonden zijn er volgens de autoriteiten erg aan toe. De chauffeur van de jeep was ongedeerd en sloeg naar verluidt op de vlucht voor boze toeschouwers.

Het ongeval gebeurde tijdens de 'California 200', die wordt gereden op het opgedroogde Soggymeer nabij Lucerne Valley in de Mojavewoestijn.

Tienduizenden toeschouwers wonen de populaire race bij. Ze staan langs het parcours, met nauwelijks of zelfs geen afsluiting tussen hen en de deelnemende wagens.

In het zuiden van Californië zijn zaterdagavond minstens acht doden en twaalf gewonden gevallen, toen een deelnemende jeep tijdens een terreinrace in het publiek terechtkwam. Verscheidene van de gewonden zijn er volgens de autoriteiten erg aan toe. De chauffeur van de jeep was ongedeerd en sloeg naar verluidt op de vlucht voor boze toeschouwers. Het ongeval gebeurde tijdens de 'California 200', die wordt gereden op het opgedroogde Soggymeer nabij Lucerne Valley in de Mojavewoestijn. Tienduizenden toeschouwers wonen de populaire race bij. Ze staan langs het parcours, met nauwelijks of zelfs geen afsluiting tussen hen en de deelnemende wagens.