WK-leider Vettel, die dit weekend zijn wereldtitel kan verlengen, raakte met zijn bolide de muur maar kwam er zonder kleerscheuren vanaf en kon de sessie verderzetten. De Duitser noteerde daarna nog de derde tijd.

Zowel tijdens de eerste als de tweede vrije oefensessie zette de Brit Jenson Button (McLaren) vandaag de beste tijd neer. Onze landgenoot Jérôme d'Ambrosio (Virgin) klokte tijdens de eerste oefensessie de 22e tijd en tijdens de tweede oefensessie de 20e tijd.

De Grote Prijs van Japan wordt zaterdagochtend Belgische tijd gereden. Vettel heeft nog één punt nodig om voor het tweede jaar op rij wereldkampioen te worden. (Belga/KVDA)

Internetbeelden van de crash van Vettel:

WK-leider Vettel, die dit weekend zijn wereldtitel kan verlengen, raakte met zijn bolide de muur maar kwam er zonder kleerscheuren vanaf en kon de sessie verderzetten. De Duitser noteerde daarna nog de derde tijd. Zowel tijdens de eerste als de tweede vrije oefensessie zette de Brit Jenson Button (McLaren) vandaag de beste tijd neer. Onze landgenoot Jérôme d'Ambrosio (Virgin) klokte tijdens de eerste oefensessie de 22e tijd en tijdens de tweede oefensessie de 20e tijd.De Grote Prijs van Japan wordt zaterdagochtend Belgische tijd gereden. Vettel heeft nog één punt nodig om voor het tweede jaar op rij wereldkampioen te worden. (Belga/KVDA) Internetbeelden van de crash van Vettel: