1. Grote Prijs van Singapore (2008)

Uitgekeken werd naar het duel tussen Felipe Massa en Lewis Hamilton. Voor Massa draaide de race uit in een nachtmerrie. Zijn techniekers lieten na de benzinepomp los te koppelen van zijn wagen. Massa zou uiteindelijk op de 13de plaats eindigen.

2. Grote Prijs van Australië (1986)

De strijd ging in 1986 tussen de legendarische F1-piloten Nigel Mansell, Nelson Piquet en Alain Prost. Mansell zou de overwinning aan zijn neus zien voorbijgaan door een 'explosieve' platte band. Prost won de race.

3. Grote Prijs van Monaco (2009) Jenson Button won Monaco in 2009. Hij vierde zijn overwinning op een bijzondere manier door op de verkeerde plaats te 'parkeren'.

4. Grote Prijs van België (2000) Mika Hakkinen steekt Michael Schumacher op een sublieme manier voorbij. Volgens commentatoren één van de mooiste inhaalmanoeuvres aller tijden.

5. Europese Grote Prijs (1993)Senna overtroefde vriend en vijand in 1993 in de Europese Grote Prijs. Hij vertrok vanop een vijfde plaats en spurtte zich in de eerste ronde tot verbijstering van allen naar de kop. Hij bleef die positie ook vasthouden tot het einde.

1. Grote Prijs van Singapore (2008) Uitgekeken werd naar het duel tussen Felipe Massa en Lewis Hamilton. Voor Massa draaide de race uit in een nachtmerrie. Zijn techniekers lieten na de benzinepomp los te koppelen van zijn wagen. Massa zou uiteindelijk op de 13de plaats eindigen. 2. Grote Prijs van Australië (1986) De strijd ging in 1986 tussen de legendarische F1-piloten Nigel Mansell, Nelson Piquet en Alain Prost. Mansell zou de overwinning aan zijn neus zien voorbijgaan door een 'explosieve' platte band. Prost won de race. 3. Grote Prijs van Monaco (2009) Jenson Button won Monaco in 2009. Hij vierde zijn overwinning op een bijzondere manier door op de verkeerde plaats te 'parkeren'. 4. Grote Prijs van België (2000) Mika Hakkinen steekt Michael Schumacher op een sublieme manier voorbij. Volgens commentatoren één van de mooiste inhaalmanoeuvres aller tijden. 5. Europese Grote Prijs (1993)Senna overtroefde vriend en vijand in 1993 in de Europese Grote Prijs. Hij vertrok vanop een vijfde plaats en spurtte zich in de eerste ronde tot verbijstering van allen naar de kop. Hij bleef die positie ook vasthouden tot het einde.