Egypte, Wit-Rusland en Nieuw-Zeeland, de tegenstanders van Brazilië op het olympisch voetbaltoernooi, zijn in Londen best op hun hoede voor Neymar. In de eerste plaats uiteraard omdat de 20-jarige aanvaller van Santos de absolute vedette van de Seleçao is, maar ook omdat hij niet vies is van een schwalbe.

In een competitieduel met Gremio toonde hij nog eens zijn acteerkwaliteiten. Zijn tegenstander krijgt geel, hoewel op de beelden duidelijk te zien is dat hij Neymar niet raakt:

De 'geslaagde' fopduik van Neymar leverde zijn team een vrije trap en een 4-0 voorsprong op. Het supertalent was voor zijn schwalbe wel al goed geweest voor een doelpunt en een assist. Het duel eindigde uiteindelijk op 4-2. (KVDA)

Egypte, Wit-Rusland en Nieuw-Zeeland, de tegenstanders van Brazilië op het olympisch voetbaltoernooi, zijn in Londen best op hun hoede voor Neymar. In de eerste plaats uiteraard omdat de 20-jarige aanvaller van Santos de absolute vedette van de Seleçao is, maar ook omdat hij niet vies is van een schwalbe. In een competitieduel met Gremio toonde hij nog eens zijn acteerkwaliteiten. Zijn tegenstander krijgt geel, hoewel op de beelden duidelijk te zien is dat hij Neymar niet raakt: De 'geslaagde' fopduik van Neymar leverde zijn team een vrije trap en een 4-0 voorsprong op. Het supertalent was voor zijn schwalbe wel al goed geweest voor een doelpunt en een assist. Het duel eindigde uiteindelijk op 4-2. (KVDA)