Neymar kreeg na de gewonnen finale met Brazilië op de Confederations Cup (3-0 tegen Spanje) de Gouden Bal, de trofee van beste speler van het toernooi. Het 21-jarige toptalent, dat komend seizoen voor FC Barcelona voetbalt, maakte op de Confederations Cup vier doelpunten voor zijn land en dat waren stuk voor stuk pareltjes. Enkel tegen Uruguay vond hij het net niet.

'Ik ben heel blij met hoe het toernooi verlopen is,' reageerde de aanvaller. 'Deze trofee zou eigenlijk naar ons hele team moeten gaan. Ik bedank al mijn ploegmaats.'

Herbekijk de vier goals van Neymar op de Confederations Cup:

Tegen Japan (3-0)

Tegen Mexico (1-0)

Tegen Italië (4-2)

Tegen Spanje (3-0)

(KVDA)

Neymar kreeg na de gewonnen finale met Brazilië op de Confederations Cup (3-0 tegen Spanje) de Gouden Bal, de trofee van beste speler van het toernooi. Het 21-jarige toptalent, dat komend seizoen voor FC Barcelona voetbalt, maakte op de Confederations Cup vier doelpunten voor zijn land en dat waren stuk voor stuk pareltjes. Enkel tegen Uruguay vond hij het net niet. 'Ik ben heel blij met hoe het toernooi verlopen is,' reageerde de aanvaller. 'Deze trofee zou eigenlijk naar ons hele team moeten gaan. Ik bedank al mijn ploegmaats.' Herbekijk de vier goals van Neymar op de Confederations Cup: Tegen Japan (3-0) Tegen Mexico (1-0) Tegen Italië (4-2) Tegen Spanje (3-0) (KVDA)