In zijn openingswedstrijd van de Zuid-Amerikaanse Champions League heeft titelverdediger Santos zijn eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen van Internacional. De 20-jarige aanvaller Neymar scoorde alle goals voor zijn ploeg.

Neymar speelde al 16 keer mee met de 'Seleção' en scoorde al acht keer voor de nationale ploeg. Vaak wordt de vergelijking met de Braziliaanse voetballegende Pelé gemaakt. Beiden zijn producten van de Santos' jeugdacademie maar ook Neymars snelheid, uitzonderlijke dribbelcapaciteiten en afwerkend vermogen doen sterk aan Pelé denken. Om al deze redenen staan veel Europese topclubs te dringen in de rij om de Braziliaan in te lijven, oordeel zelf maar... (SB)

In zijn openingswedstrijd van de Zuid-Amerikaanse Champions League heeft titelverdediger Santos zijn eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen van Internacional. De 20-jarige aanvaller Neymar scoorde alle goals voor zijn ploeg. Neymar speelde al 16 keer mee met de 'Seleção' en scoorde al acht keer voor de nationale ploeg. Vaak wordt de vergelijking met de Braziliaanse voetballegende Pelé gemaakt. Beiden zijn producten van de Santos' jeugdacademie maar ook Neymars snelheid, uitzonderlijke dribbelcapaciteiten en afwerkend vermogen doen sterk aan Pelé denken. Om al deze redenen staan veel Europese topclubs te dringen in de rij om de Braziliaan in te lijven, oordeel zelf maar... (SB)