"Toen men mij vroeg deel te nemen, had ik nooit durven denken dat het zo intens zou worden", vertelde de Brusselaar.

"Het is altijd mijn droom geweest te kunnen deelnemen aan zo'n wedstrijden, maar de realiteit overtreft de fictie. Dit is nog veel verbluffender dan ik had gedacht. Sinds de eerste dag van de trainingen is het één lange onvergetelijke ervaring geweest. Ik ben zo dankbaar dat ik met deze jongens mocht samen spelen en al deze persoonlijkheden heb leren kennen. Ongelofelijk om iedereen onder de zwaarste druk en voor de ogen van de hele wereld zo'n prestaties te zien leveren. Zoals ik al aanhaalde: er zijn geen woorden voor."

Europa behoudt twee jaar langer de Ryder Cup. In de 39e editie van de prestigieuze tweejaarlijkse golfwedstrijd tussen Europa en Amerika wonnen de Europeanen, met Nicolas Colsaerts in de rangen, in Medinah met 14,5 tegen 13,5. (Belga/TE)

"Toen men mij vroeg deel te nemen, had ik nooit durven denken dat het zo intens zou worden", vertelde de Brusselaar. "Het is altijd mijn droom geweest te kunnen deelnemen aan zo'n wedstrijden, maar de realiteit overtreft de fictie. Dit is nog veel verbluffender dan ik had gedacht. Sinds de eerste dag van de trainingen is het één lange onvergetelijke ervaring geweest. Ik ben zo dankbaar dat ik met deze jongens mocht samen spelen en al deze persoonlijkheden heb leren kennen. Ongelofelijk om iedereen onder de zwaarste druk en voor de ogen van de hele wereld zo'n prestaties te zien leveren. Zoals ik al aanhaalde: er zijn geen woorden voor."Europa behoudt twee jaar langer de Ryder Cup. In de 39e editie van de prestigieuze tweejaarlijkse golfwedstrijd tussen Europa en Amerika wonnen de Europeanen, met Nicolas Colsaerts in de rangen, in Medinah met 14,5 tegen 13,5. (Belga/TE)