De Tsjechische linksachter speelde afgelopen weekend voor de bronzen medaille op het EK -21 in Denemarken. In de wedstrijd tegen Wit-Rusland kwam de ex-Anderlechtspeler ongelukkig ten val en brak zo zijn arm. De angstaanjagende beelden (let op: niet voor gevoelige kijkers!) van het ongeval gaan momenteel de wereld rond.

Voor Lecjaks is het de pijnlijke afsluiter van een desastreus jaar. Zo was hij eerder al eens een You Tube-hit met zijn (knappe?) owngoal in de voorronde van de Champions League tegen Partizan Belgrado. En zag hij de koopoptie niet gelicht na zijn jaartje als huurling bij Anderlecht. Het seizoen 2011/2012 kan alleen maar beter worden voor Lecjaks. (MS)

De Tsjechische linksachter speelde afgelopen weekend voor de bronzen medaille op het EK -21 in Denemarken. In de wedstrijd tegen Wit-Rusland kwam de ex-Anderlechtspeler ongelukkig ten val en brak zo zijn arm. De angstaanjagende beelden (let op: niet voor gevoelige kijkers!) van het ongeval gaan momenteel de wereld rond. Voor Lecjaks is het de pijnlijke afsluiter van een desastreus jaar. Zo was hij eerder al eens een You Tube-hit met zijn (knappe?) owngoal in de voorronde van de Champions League tegen Partizan Belgrado. En zag hij de koopoptie niet gelicht na zijn jaartje als huurling bij Anderlecht. Het seizoen 2011/2012 kan alleen maar beter worden voor Lecjaks. (MS)