FC Sevilla heeft in een Spaans onderonsje Valencia verslagen met 2-0 tijdens de heenwedstrijd van de halve finales in de Europa League. Carlos Bacca was opnieuw trefzeker voor zijn team.

De voormalige spits van Club Brugge bezorgde FC Sevilla een uitstekende uitgangspositie voor de return. Op het half uur maakte Mbia, duidelijk vanuit buitenspelpositie, er 1-0 van. Enkele minuten later liep Bacca doorheen het hart van de bezoekende verdediging en schoot de bal overhoeks in doel.

De Colombiaan zit nu al aan zeven doelpunten in Europa en veertien stuks in de Primera División. Geniet nog even mee van drie pareltjes van de ex-topschutter in de Belgische competitie.

Club Brugge - Standard:

Racing Genk - Club Brugge:

Feyenoord - Club Brugge (vriendschappelijk):

FC Sevilla heeft in een Spaans onderonsje Valencia verslagen met 2-0 tijdens de heenwedstrijd van de halve finales in de Europa League. Carlos Bacca was opnieuw trefzeker voor zijn team.De voormalige spits van Club Brugge bezorgde FC Sevilla een uitstekende uitgangspositie voor de return. Op het half uur maakte Mbia, duidelijk vanuit buitenspelpositie, er 1-0 van. Enkele minuten later liep Bacca doorheen het hart van de bezoekende verdediging en schoot de bal overhoeks in doel. De Colombiaan zit nu al aan zeven doelpunten in Europa en veertien stuks in de Primera División. Geniet nog even mee van drie pareltjes van de ex-topschutter in de Belgische competitie.Club Brugge - Standard:Racing Genk - Club Brugge: Feyenoord - Club Brugge (vriendschappelijk):