In de AFC Champions League, het Aziatische equivalent van UEFA Champions League, ontmoette het Thaise Buriram United het Japanse Kashiwa Reysol. De Thaise nieuwkomers in de AFC Champions League gaven hun tegenstanders een flinke opdoffer in de openingswedstrijd van de groepsfase. De Thaise club ging met 3-2 thuis winnen tegen de geroutineerde Japanners die zich twee jaar op rij kampioen kroonden in de J-League.

De Oezbeek Askar Jagiderov krult de bal van net buiten de 16 keurig in de verste hoek. Met deze overwinning staat Buriram United samen met het Chinese Guangzhou Evergrande op kop in groep H. (SB)

In de AFC Champions League, het Aziatische equivalent van UEFA Champions League, ontmoette het Thaise Buriram United het Japanse Kashiwa Reysol. De Thaise nieuwkomers in de AFC Champions League gaven hun tegenstanders een flinke opdoffer in de openingswedstrijd van de groepsfase. De Thaise club ging met 3-2 thuis winnen tegen de geroutineerde Japanners die zich twee jaar op rij kampioen kroonden in de J-League. De Oezbeek Askar Jagiderov krult de bal van net buiten de 16 keurig in de verste hoek. Met deze overwinning staat Buriram United samen met het Chinese Guangzhou Evergrande op kop in groep H. (SB)