Steve Van Herpe

'Hoe is het mogelijk dat een van de beste voetballers van de wereld zoveel trappen te verduren krijgt zonder dat er opgetreden wordt?', vraagt redacteur Steve Van Herpe zich af.

Gert Segers

De BeNeLiga is een leuk concept en de topclubs zouden er wel bij varen, maar het kalf is al verdronken, denkt Gert Segers, online redacteur van Sport/Voetbalmagazine.

Steve Van Herpe

Na de Lambada, de Macarena en The Ketchup Song is de nieuwe zomerhit al bekend.

Pieterjan Vangerven

Pieterjan Vangerven van de Vlaamse zwemfederatie vindt het onbegrijpelijk dat de veiligheidsraad heeft beslist om de zwembaden niet te openen.

Jacques Sys

Hoofdredacteur Jacques Sys ziet dat er nu een mooi geraamte staat bij Anderlecht, maar dat het stilaan het moment van de waarheid wordt.

Steve Van Herpe

Steve Van Herpe, journalist bij Sport/Voetbalmagazine, vraagt zich af of Antwerp wel het best geplaatst is om kritiek te hebben op Mehdi Bayat.

Dirk Van Himbeeck

Dirk Van Himbeeck concludeert dat wat de Pro League Beerschot en OHL oplegt zonder meer contra legem is. 'Het niet respecteren van de COVID-19-maatregelen en het aanzetten tot sociaalrechtelijke misdrijven lijkt me zelfs voor de heerschappen in de Belgische voetbalwereld een brug te ver.'

Jacques Sys

Hoofdredacteur Jacques Sys ziet de nabije toekomst van het voetbal niet rooskleurig in en hoopt dat de Pro League ook eens naar de spelers zal kijken.

Jacques Sys

Nu er een punt is gezet achter de voetbalcompetitie, is de kans groot dat Club Brugge voor de zestiende keer in zijn geschiedenis kampioen wordt. Dat zou dan precies honderd jaar na de eerste titel zijn.