Dirk Van Himbeeck

Dirk Van Himbeeck concludeert dat wat de Pro League Beerschot en OHL oplegt zonder meer contra legem is. 'Het niet respecteren van de COVID-19-maatregelen en het aanzetten tot sociaalrechtelijke misdrijven lijkt me zelfs voor de heerschappen in de Belgische voetbalwereld een brug te ver.'

Jacques Sys

Hoofdredacteur Jacques Sys ziet de nabije toekomst van het voetbal niet rooskleurig in en hoopt dat de Pro League ook eens naar de spelers zal kijken.

Jacques Sys

Nu er een punt is gezet achter de voetbalcompetitie, is de kans groot dat Club Brugge voor de zestiende keer in zijn geschiedenis kampioen wordt. Dat zou dan precies honderd jaar na de eerste titel zijn.

Jacques Sys

Hoofdredacteur Jacques Sys roept de ministers op om snel een beslissing te nemen over de sportcompetities. 'Als de overheid de sport blijft gijzelen, zijn de problemen niet te overzien.'

Jacques Sys

Door de coronacrisis verdwijnt Sport/Voetbalmagazine een tijdje uit de rekken, maar geen nood: we blijven doorgaan op onze site en onze sociale mediakanalen! Toelichting van Jacques Sys, hoofdredacteur van het blad.