Jonathan Soriano, de Spaanse aanvaller van Red Bull Salzburg, vond in de Oostenrijkse Bundesliga al vlot de weg naar doel - met vijf treffers in vier wedstrijden - maar in de topper tegen Rapid Wien leek zijn neus voor doelpunten goed verstopt.

Soriano ging bij een 0-2 achterstand neer in het strafschopgebied en kreeg zelf de kans om zijn team vanaf de penaltystip weer in de wedstrijd te schieten. De ex-aanvaller van Espanyol en FC Barcelona B knalde echter het leer onbegrijpelijk hoog boven het kader van Rapid-doelman Lukas Königshofer. Dankzij de 0-2 zege heeft Rapid Wien de leiding in het klassement overgenomen. (KVDA)Bekijk de onwaarschijnlijke penaltyflater van Jonathan Soriano:

Jonathan Soriano, de Spaanse aanvaller van Red Bull Salzburg, vond in de Oostenrijkse Bundesliga al vlot de weg naar doel - met vijf treffers in vier wedstrijden - maar in de topper tegen Rapid Wien leek zijn neus voor doelpunten goed verstopt. Soriano ging bij een 0-2 achterstand neer in het strafschopgebied en kreeg zelf de kans om zijn team vanaf de penaltystip weer in de wedstrijd te schieten. De ex-aanvaller van Espanyol en FC Barcelona B knalde echter het leer onbegrijpelijk hoog boven het kader van Rapid-doelman Lukas Königshofer. Dankzij de 0-2 zege heeft Rapid Wien de leiding in het klassement overgenomen. (KVDA)Bekijk de onwaarschijnlijke penaltyflater van Jonathan Soriano: