De 26-jarige Zverotic, ex-speler van reeksgenoot Luzern, is van opleiding een verdediger, maar wordt door trainer Martin Rueda vaak op het middenveld geposteerd. Dat wierp afgelopen weekend zijn vruchten af: in de 68ste minuut verdubbelde Zverotic met een afgemeten streep de voorsprong tegen Lausanne Sport. Doelman Anthony Favre had geen verhaal tegen de uithaal van aan de hoek van de zestien. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 3-1.

In de Zwitserse Super Leaguestand staat Young Boys Bern op een teleurstellende zevende plaats, Lausanne verkeert in degradatiegevaar en staat voorlaatste met zes punten meer dan Servette, die wel een wedstrijd minder hebben gespeeld. (ML)

Bekijk hier Zverotic' eerste doelpunt voor YBB:

De 26-jarige Zverotic, ex-speler van reeksgenoot Luzern, is van opleiding een verdediger, maar wordt door trainer Martin Rueda vaak op het middenveld geposteerd. Dat wierp afgelopen weekend zijn vruchten af: in de 68ste minuut verdubbelde Zverotic met een afgemeten streep de voorsprong tegen Lausanne Sport. Doelman Anthony Favre had geen verhaal tegen de uithaal van aan de hoek van de zestien. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 3-1.In de Zwitserse Super Leaguestand staat Young Boys Bern op een teleurstellende zevende plaats, Lausanne verkeert in degradatiegevaar en staat voorlaatste met zes punten meer dan Servette, die wel een wedstrijd minder hebben gespeeld. (ML) Bekijk hier Zverotic' eerste doelpunt voor YBB: