OFI Kreta-spits Mirnes Sisic zal, ondanks een zege voor zijn team, het duel tegen Panserraikos in de Griekse beker allicht niet gauw vergeten.

De 30-jarige Sloveense international heeft tijdens de wedstrijd immers nadrukkelijk gesolliciteerd voor de trofee van Misser van het Jaar. Sisic slaagde erin om een perfecte voorzet vanaf amper één meter van het lege doel toch nog tegen de lat te knallen. Gelukkig voor hem had zijn schaamtelijke misser geen zware gevolgen, want OFI won het bekerduel uiteindelijk vlot met 3-0.

Bekijk hoe Sisic de huizenhoge kans voor OFI de nek omwrong:

OFI Kreta-spits Mirnes Sisic zal, ondanks een zege voor zijn team, het duel tegen Panserraikos in de Griekse beker allicht niet gauw vergeten. De 30-jarige Sloveense international heeft tijdens de wedstrijd immers nadrukkelijk gesolliciteerd voor de trofee van Misser van het Jaar. Sisic slaagde erin om een perfecte voorzet vanaf amper één meter van het lege doel toch nog tegen de lat te knallen. Gelukkig voor hem had zijn schaamtelijke misser geen zware gevolgen, want OFI won het bekerduel uiteindelijk vlot met 3-0. Bekijk hoe Sisic de huizenhoge kans voor OFI de nek omwrong: