Sébastien Pocognoli heeft het niet getroffen: bij zijn debuut voor Hannover 96 kreeg hij al na 30 minuten rood voor een domme tackle. Bekijk hieronder de beelden.

Sébastien Pocognoli (25) werd pas vorige week van Standard naar de Duitse eersteklasser Hannover 96 getransfereerd, maar amper enkele trainingen met zijn nieuwe ploeg later stond de Luikenaar al meteen in de basis voor het streekduel tegen Vfl Wolfsburg.

Echter niet voor lang: in de dertigste minuut wilde de linksachter zich net iets te fel bewijzen en ging hij onoordeelkundig in op de Braziliaan Fagner. Pocognoli kreeg meteen een rode kaart onder de neus geschoven. Ondanks de man minder situatie voor het grootste gedeelte van de wedstrijd, wist Hannover toch te winnen van Wolfsburg met 2-1. Dankzij onder meer een beauty van Mohammed Abdellaoue. (MS)

Bekijk hier de goals en de karatetrap van Pocognoli:

Sébastien Pocognoli heeft het niet getroffen: bij zijn debuut voor Hannover 96 kreeg hij al na 30 minuten rood voor een domme tackle. Bekijk hieronder de beelden. Sébastien Pocognoli (25) werd pas vorige week van Standard naar de Duitse eersteklasser Hannover 96 getransfereerd, maar amper enkele trainingen met zijn nieuwe ploeg later stond de Luikenaar al meteen in de basis voor het streekduel tegen Vfl Wolfsburg.Echter niet voor lang: in de dertigste minuut wilde de linksachter zich net iets te fel bewijzen en ging hij onoordeelkundig in op de Braziliaan Fagner. Pocognoli kreeg meteen een rode kaart onder de neus geschoven. Ondanks de man minder situatie voor het grootste gedeelte van de wedstrijd, wist Hannover toch te winnen van Wolfsburg met 2-1. Dankzij onder meer een beauty van Mohammed Abdellaoue. (MS) Bekijk hier de goals en de karatetrap van Pocognoli: