Terwijl alle ogen gericht waren op de beslissende groepswedstrijden van de kwalificaties voor het EK voetbal van volgend jaar in Polen en Oekraïne, vonden gisterenavond ook enkele oefeninterlands plaats. Zo ging Brazilië met 1-2 winnen op het veld van Mexico.

De thuisploeg was dankzij een eigen doelpunt van Chelseaverdediger David Luiz op voorsprong gekomen, maar in de slotfase bogen voormalig Wereldvoetballer van het Jaar Ronaldinho (nu bij Flamengo) en Marcelo van Real Madrid met twee fantastische doelpunten de achterstand nog om.

Magistrale vrije trap van Ronaldinho in de 79e minuut:

Marcelo rolt Mexicaanse verdediging op in de 83e minuut:

Terwijl alle ogen gericht waren op de beslissende groepswedstrijden van de kwalificaties voor het EK voetbal van volgend jaar in Polen en Oekraïne, vonden gisterenavond ook enkele oefeninterlands plaats. Zo ging Brazilië met 1-2 winnen op het veld van Mexico. De thuisploeg was dankzij een eigen doelpunt van Chelseaverdediger David Luiz op voorsprong gekomen, maar in de slotfase bogen voormalig Wereldvoetballer van het Jaar Ronaldinho (nu bij Flamengo) en Marcelo van Real Madrid met twee fantastische doelpunten de achterstand nog om.Magistrale vrije trap van Ronaldinho in de 79e minuut:Marcelo rolt Mexicaanse verdediging op in de 83e minuut: