De nationale ploeg onder 19 plaatste zich vorige donderdag voor het Europees kampioenschap in juli in Roemenië. Op het laatste kwalificatietornooi in Kroatië versloegen de jongens van bondscoach Marc Van Geersom Portugal (1-0) en het gastland Kroatië (3-2).

Bij de jonge Duivels zitten 'bekende' namen als Thorgan Hazard (broer van), Maxime Lestienne (Club Brugge) en Hannes Van der Bruggen (AA Gent).

Het mooiste Belgisch doelpunt op het tornooi, staat echter op naam van uitblinker Jelle Rijkx (Racing Genk). Hij maakte de 2-1 tegen Kroatië met een heerlijke vrije trap:

(BV)

De nationale ploeg onder 19 plaatste zich vorige donderdag voor het Europees kampioenschap in juli in Roemenië. Op het laatste kwalificatietornooi in Kroatië versloegen de jongens van bondscoach Marc Van Geersom Portugal (1-0) en het gastland Kroatië (3-2). Bij de jonge Duivels zitten 'bekende' namen als Thorgan Hazard (broer van), Maxime Lestienne (Club Brugge) en Hannes Van der Bruggen (AA Gent). Het mooiste Belgisch doelpunt op het tornooi, staat echter op naam van uitblinker Jelle Rijkx (Racing Genk). Hij maakte de 2-1 tegen Kroatië met een heerlijke vrije trap:(BV)