De meeste aandacht in het buitenlands voetbal gaat dan wel naar het fabelachtige doelpuntenrecord van Lionel Messi, maar ook Radamel Falcao zorgde in de Primera Division voor een stunt van jewelste met Atletico Madrid.
Met vijf doelpunten leidde de Colombiaanse ploegmaat van Thibaut Courtois hekkensluiter Deportivo La Coruna naar de slachtbank (6-0). Enkel de eerste treffer van de Madrilenen was niet van Falcao, maar van Diego Costa.

Na 15 speeldagen telt Falcao nu 16 doelpunten, één meer dan Cristiano Ronaldo en zeven minder dan Messi. Bekijk zijn vijf treffers hieronder.

De meeste aandacht in het buitenlands voetbal gaat dan wel naar het fabelachtige doelpuntenrecord van Lionel Messi, maar ook Radamel Falcao zorgde in de Primera Division voor een stunt van jewelste met Atletico Madrid. Met vijf doelpunten leidde de Colombiaanse ploegmaat van Thibaut Courtois hekkensluiter Deportivo La Coruna naar de slachtbank (6-0). Enkel de eerste treffer van de Madrilenen was niet van Falcao, maar van Diego Costa. Na 15 speeldagen telt Falcao nu 16 doelpunten, één meer dan Cristiano Ronaldo en zeven minder dan Messi. Bekijk zijn vijf treffers hieronder.