Cagliari heeft tegen Bologna een nipte maar belangrijke overwinning geboekt in de Italiaanse Serie A: 1-0. Matchwinnaar was onze landgenoot Radja Nainggolan.

De middenvelder trof raak op het uur: na een counter trapte hij het leer knap in de winkelhaak. Nainggolan, die vijf minuten voor affluiten naar de kant ging, droeg zijn doelpunt op aan zijn moeder, die twee jaar geleden overleed.

Dankzij de broodnodige drie punten is Cagliari althans voorlopig weg uit de degradatiezone. Bekijk hieronder het doelpunt van Nainggolan. (KVDA)

Cagliari heeft tegen Bologna een nipte maar belangrijke overwinning geboekt in de Italiaanse Serie A: 1-0. Matchwinnaar was onze landgenoot Radja Nainggolan. De middenvelder trof raak op het uur: na een counter trapte hij het leer knap in de winkelhaak. Nainggolan, die vijf minuten voor affluiten naar de kant ging, droeg zijn doelpunt op aan zijn moeder, die twee jaar geleden overleed. Dankzij de broodnodige drie punten is Cagliari althans voorlopig weg uit de degradatiezone. Bekijk hieronder het doelpunt van Nainggolan. (KVDA)