Ilan Van Wilder (DSM), Floria Vermeersch (Lotto Soudal), Frederik Frison (Lotto Soudal), Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma), Brent Van Moer (Lotto Soudal) en Rune Herregodts (Sport Vlaanderen-Baloise) komen eveneens voor een podiumplaats in aanmerking. Werelduurrecordhouder Victor Campenaerts (Qhubeka ASSOS) hervat de competitie op het BK, na zijn opgave in de Ronde van België, maar zegt niet klaar te zijn voor de titelstrijd.

De mannen werken drie ronden af in Ingelmunster, goed voor een opdracht tegen de klok van 37,6 kilometer. Bij de vrouwen, die een rondje minder doen en zo aan 25 kilometer komen, is Lotte Kopecky (Liv Racing) de favoriete om het BK een derde keer op rij te winnen. Sara Van de Vel, vorig jaar tweede, en Julie Van De Velde, de bronzen medaille van 2020, zijn eveneens van de partij. Ook Valerie Demey en Shari Bossuyt zijn kanshebbers, net als Ann-Sophie Duyck, die het BK van 2014 tot 2018 vijf keer op rij won.

Ilan Van Wilder (DSM), Floria Vermeersch (Lotto Soudal), Frederik Frison (Lotto Soudal), Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma), Brent Van Moer (Lotto Soudal) en Rune Herregodts (Sport Vlaanderen-Baloise) komen eveneens voor een podiumplaats in aanmerking. Werelduurrecordhouder Victor Campenaerts (Qhubeka ASSOS) hervat de competitie op het BK, na zijn opgave in de Ronde van België, maar zegt niet klaar te zijn voor de titelstrijd. De mannen werken drie ronden af in Ingelmunster, goed voor een opdracht tegen de klok van 37,6 kilometer. Bij de vrouwen, die een rondje minder doen en zo aan 25 kilometer komen, is Lotte Kopecky (Liv Racing) de favoriete om het BK een derde keer op rij te winnen. Sara Van de Vel, vorig jaar tweede, en Julie Van De Velde, de bronzen medaille van 2020, zijn eveneens van de partij. Ook Valerie Demey en Shari Bossuyt zijn kanshebbers, net als Ann-Sophie Duyck, die het BK van 2014 tot 2018 vijf keer op rij won.