Gelukkig voor Bajkovic had zijn blunder geen fatale gevolgen. Nochtans zag het er even niet goed uit. Bij een 1-2-voorsprong voor Belgrado kreeg de thuisploeg Jagodina een vrije trap. Milan Duric nam zijn verantwoordelijkheid en bracht de bal - op het eerste gezicht - ongevaarlijk voor doel. Bajkovic meende dat de bal voorlangs zou gaan, en liet dat ook duidelijk blijken, maar zag het leer tot zijn eigen verbazing in doel verdwijnen.

Uiteindelijk won Rode Ster toch, nadat Luka Milunovic er een minuut later alweer 2-3 van maakte. In de stand blijft Rode Ster zich in het spoor van rivaal en leider Partizan vastbijten. Met nog vier speeldagen te gaan telt het twee punten achterstand. (ML)

Bekijk hier de blunder van Boban Bajkovic:

Gelukkig voor Bajkovic had zijn blunder geen fatale gevolgen. Nochtans zag het er even niet goed uit. Bij een 1-2-voorsprong voor Belgrado kreeg de thuisploeg Jagodina een vrije trap. Milan Duric nam zijn verantwoordelijkheid en bracht de bal - op het eerste gezicht - ongevaarlijk voor doel. Bajkovic meende dat de bal voorlangs zou gaan, en liet dat ook duidelijk blijken, maar zag het leer tot zijn eigen verbazing in doel verdwijnen. Uiteindelijk won Rode Ster toch, nadat Luka Milunovic er een minuut later alweer 2-3 van maakte. In de stand blijft Rode Ster zich in het spoor van rivaal en leider Partizan vastbijten. Met nog vier speeldagen te gaan telt het twee punten achterstand. (ML) Bekijk hier de blunder van Boban Bajkovic: