Atletico Madrid boekte in de Primera Division zijn achtste zege op rij, tegen rode lantaarn Osasuna (3-1). Ex-Anderlechtspeler Roland Lamah scoorde de eerredder voor de bezoekers. Doelman Thibaut Courtois schudde op het einde van de eerste helft, bij een 2-1 stand, een knappe redding uit de mouwen. Kort voordien had Roland Lamah (ex-Anderlecht) het sluitstuk van de Rode Duivels met een trap van op twintig meter wel verrast.

Door de zege blijft Atletico Madrid samen met FC Barcelona op kop in de Primera Division. (Belga/KVDA) Doelpunt van Roland Lamah na 0:30:

Bekijk alle uitslagen van de Primera Division

Atletico Madrid boekte in de Primera Division zijn achtste zege op rij, tegen rode lantaarn Osasuna (3-1). Ex-Anderlechtspeler Roland Lamah scoorde de eerredder voor de bezoekers. Doelman Thibaut Courtois schudde op het einde van de eerste helft, bij een 2-1 stand, een knappe redding uit de mouwen. Kort voordien had Roland Lamah (ex-Anderlecht) het sluitstuk van de Rode Duivels met een trap van op twintig meter wel verrast. Door de zege blijft Atletico Madrid samen met FC Barcelona op kop in de Primera Division. (Belga/KVDA) Doelpunt van Roland Lamah na 0:30: Bekijk alle uitslagen van de Primera Division