Romelu Lukaku maakte tegen Newcastle United zijn derde doelpunt van het seizoen in de Premier League, maar dat volstond voor West Bromwich Albion niet voor een punt. De Rode Duivel, die door Chelsea aan West Brom wordt uitgeleend, kopte in de 55e minuut de 1-1 gelijkmaker binnen, nadat oude bekende Demba Ba (ex-Moeskroen) de score had geopend.

Tien minuten later werd Romelu Lukaku vervangen. In de slotfase lukte Newcastle, dat eerder deze week Club Brugge in de groepsfase van de Europa League had verslagen, nog het winnende doelpunt. (KVDA)
Bekijk het doelpunt van Romelu Lukaku:

Bekijk alle uitslagen van de Premier League

Romelu Lukaku maakte tegen Newcastle United zijn derde doelpunt van het seizoen in de Premier League, maar dat volstond voor West Bromwich Albion niet voor een punt. De Rode Duivel, die door Chelsea aan West Brom wordt uitgeleend, kopte in de 55e minuut de 1-1 gelijkmaker binnen, nadat oude bekende Demba Ba (ex-Moeskroen) de score had geopend. Tien minuten later werd Romelu Lukaku vervangen. In de slotfase lukte Newcastle, dat eerder deze week Club Brugge in de groepsfase van de Europa League had verslagen, nog het winnende doelpunt. (KVDA) Bekijk het doelpunt van Romelu Lukaku: Bekijk alle uitslagen van de Premier League