Ronaldinho is door bondscoach Felipe Scolari bij de Braziliaanse selectie gehaald voor de oefeninterland in Bolivia en heeft meteen nog eens getoond waarom. De aanvaller van Atletico Mineiro schitterde en maakte twee doelpunten in het Copa Libertadores-duel tegen Arsenal de Sarandi (5-2).

Eerst had Ronaldinho al de 2-0 vanop de penaltystip gescoord, maar vooral de 4-1 was van heerlijke makelij. Met een soort stift-schot krulde de ex-speler van FC Barcelona en AC Milan de bal vanaf de hoek van de grote rechthoek in de kruising. De andere doelpunten van Atletico Mineiro kwamen op naam van Tardelli, Luan en Alecsandro.

De wedstrijd werd helaas nog ontsierd door gevechten tussen Braziliaanse militairen en spelers van Arsenal, die zich wilden afreageren op de scheidsrechter. (KVDA)

Ronaldinho is door bondscoach Felipe Scolari bij de Braziliaanse selectie gehaald voor de oefeninterland in Bolivia en heeft meteen nog eens getoond waarom. De aanvaller van Atletico Mineiro schitterde en maakte twee doelpunten in het Copa Libertadores-duel tegen Arsenal de Sarandi (5-2). Eerst had Ronaldinho al de 2-0 vanop de penaltystip gescoord, maar vooral de 4-1 was van heerlijke makelij. Met een soort stift-schot krulde de ex-speler van FC Barcelona en AC Milan de bal vanaf de hoek van de grote rechthoek in de kruising. De andere doelpunten van Atletico Mineiro kwamen op naam van Tardelli, Luan en Alecsandro. De wedstrijd werd helaas nog ontsierd door gevechten tussen Braziliaanse militairen en spelers van Arsenal, die zich wilden afreageren op de scheidsrechter. (KVDA)