Toen de scheidsrechter van de Griekse competitiewedstrijd tussen OFI Kreta en Skoda Xanthi zag dat 22 spelers er niet in slaagden om te scoren, besloot hij kennelijk om dan maar zelf het publiek te vermaken.

Met een weliswaar onbedoelde, maar niettemin wondermooie pass bracht Anastasios Kakos een van de spitsen van de thuisploeg alleen voor de doelman van de tegenstander.

Gelukkig voor de man kwam ook uit deze doelkans niets voort, want het duel eindigde op 0-0. Stel u dus voor wat Kakos over zich heen had gekregen mocht zijn tussenkomst tot het winnende doelpunt hebben geleid... (KVDA)

Toen de scheidsrechter van de Griekse competitiewedstrijd tussen OFI Kreta en Skoda Xanthi zag dat 22 spelers er niet in slaagden om te scoren, besloot hij kennelijk om dan maar zelf het publiek te vermaken. Met een weliswaar onbedoelde, maar niettemin wondermooie pass bracht Anastasios Kakos een van de spitsen van de thuisploeg alleen voor de doelman van de tegenstander. Gelukkig voor de man kwam ook uit deze doelkans niets voort, want het duel eindigde op 0-0. Stel u dus voor wat Kakos over zich heen had gekregen mocht zijn tussenkomst tot het winnende doelpunt hebben geleid... (KVDA)