In Al-Wasls eerste wedstrijd in de Gulf Cup, een toernooi voor clubs rond de Perzische Golf, ontmoette het Al-Nahdha uit Oman. In de 18e minuut probeerden twee spelers met een omhaal een doorgekopte bal met een omhaal te verlengen. Hassan Mubarak maakte als enige contact met de bal en scoorde een heerlijke treffer. Uiteindelijk won Al-Wasl de wedstrijd met 2-0.

Diego Maradona tekende na zijn ontslag als Argentijns bondscoach bij Al-Wasl in Dubai. 'Pluisje' waagde de overstap voor niet minder dan een jaarlijks salaris van 3,5 miljoen euro en een privéjet die twee jaar voor hem klaar staat. (SB)

In Al-Wasls eerste wedstrijd in de Gulf Cup, een toernooi voor clubs rond de Perzische Golf, ontmoette het Al-Nahdha uit Oman. In de 18e minuut probeerden twee spelers met een omhaal een doorgekopte bal met een omhaal te verlengen. Hassan Mubarak maakte als enige contact met de bal en scoorde een heerlijke treffer. Uiteindelijk won Al-Wasl de wedstrijd met 2-0.Diego Maradona tekende na zijn ontslag als Argentijns bondscoach bij Al-Wasl in Dubai. 'Pluisje' waagde de overstap voor niet minder dan een jaarlijks salaris van 3,5 miljoen euro en een privéjet die twee jaar voor hem klaar staat. (SB)