Lazio Roma nam in groep J van de Europa League een punt mee uit Athene en mag daarvoor ook Panathinaikos-verdediger Giourkas Seitaridis bedanken. Seitaridis bracht de Romeinen op voorsprong met een bizar eigen doelpunt. De Griekse international (31) was kennelijk zeer verstrooid: nadat zijn eigen doelman Orestis Karnezis hem de bal had toegespeeld van buiten het strafschopgebied, trapte Seitaridis doodleuk de bal naar zijn eigen doel, dat logischerwijze leeg was.

Dankzij Toch kwamen de Grieken toch nog terug tot 1-1. Bij Lazio stond de Belg Luis Pedro Cavanda 90 minuten lang op het veld. (KVDA) Bekijk het bizarre eigen doelpunt van Giourkas Seitaridis:

Lazio Roma nam in groep J van de Europa League een punt mee uit Athene en mag daarvoor ook Panathinaikos-verdediger Giourkas Seitaridis bedanken. Seitaridis bracht de Romeinen op voorsprong met een bizar eigen doelpunt. De Griekse international (31) was kennelijk zeer verstrooid: nadat zijn eigen doelman Orestis Karnezis hem de bal had toegespeeld van buiten het strafschopgebied, trapte Seitaridis doodleuk de bal naar zijn eigen doel, dat logischerwijze leeg was. Dankzij Toch kwamen de Grieken toch nog terug tot 1-1. Bij Lazio stond de Belg Luis Pedro Cavanda 90 minuten lang op het veld. (KVDA) Bekijk het bizarre eigen doelpunt van Giourkas Seitaridis: