AS Roma heeft het nieuwe seizoen in de Serie A ingezet met een 2-2 gelijkspel op eigen veld tegen Catania. Over het resultaat kunnen de Romeinen niet meteen tevreden zijn, maar wat Daniele De Rossi en Daniel Osvaldo in de 59e minuut voor de toeschouwers in petto hadden is wel van het allerhoogste niveau.

Bij een 0-1 achterstand bediende De Rossi Osvaldo, die echter met zijn rug naar het doel stond en geen kans zag om zich om te draaien. De Italiaan van Argentijnse origine besloot dan maar om voor een omhaal te gaan. Dankzij een perfecte timing van de 26-jarige spits resulteerde dat in een sensationele gelijkmaker. Oordeel zelf. (KVDA)

AS Roma heeft het nieuwe seizoen in de Serie A ingezet met een 2-2 gelijkspel op eigen veld tegen Catania. Over het resultaat kunnen de Romeinen niet meteen tevreden zijn, maar wat Daniele De Rossi en Daniel Osvaldo in de 59e minuut voor de toeschouwers in petto hadden is wel van het allerhoogste niveau. Bij een 0-1 achterstand bediende De Rossi Osvaldo, die echter met zijn rug naar het doel stond en geen kans zag om zich om te draaien. De Italiaan van Argentijnse origine besloot dan maar om voor een omhaal te gaan. Dankzij een perfecte timing van de 26-jarige spits resulteerde dat in een sensationele gelijkmaker. Oordeel zelf. (KVDA)