De beste snowboarder van ons land hoort ook bij de wereldtop. Dat bewees hij onlangs met een tweede plaats op de TTR Air & Style in het Oostenrijkse Innsbrück. In het Noorse Oslo plaatste de 20-jarige Antwerpenaar zich op de wereldbeker voor de halve finale slopestyle. De top-5 plaatste zich rechtstreeks voor de halve finale, die vrijdagnamiddag plaatsvindt. Smits probeert in Noorwegen zijn wereldtitel te verlengen.

In deze video zie je hem samen met enkele groten in de snowboardwereld kunsten uithalen op een enorme 'hip' en 'kicker'. Geniet ervan want de winter is bijna voorbij... (SB)

Vanaf 2:20

De beste snowboarder van ons land hoort ook bij de wereldtop. Dat bewees hij onlangs met een tweede plaats op de TTR Air & Style in het Oostenrijkse Innsbrück. In het Noorse Oslo plaatste de 20-jarige Antwerpenaar zich op de wereldbeker voor de halve finale slopestyle. De top-5 plaatste zich rechtstreeks voor de halve finale, die vrijdagnamiddag plaatsvindt. Smits probeert in Noorwegen zijn wereldtitel te verlengen. In deze video zie je hem samen met enkele groten in de snowboardwereld kunsten uithalen op een enorme 'hip' en 'kicker'. Geniet ervan want de winter is bijna voorbij... (SB) Vanaf 2:20