De Luikenaars hadden vorig weekend de heenwedstrijd in Sint-Jans-Molenbeek met het kleinste verschil (0-1) gewonnen. In het Brusselse Edmond Machtensstadion scoorde clubtopschutter Georges Mikautadze toen op slag van rusten de enige treffer van de wedstrijd.

Na 65 minuten werd Igor De Camargo bij RWDM naar de kant gehaald voor voormalig jeugdinternational Obbi Oulare en zo kwam er een einde aan de carrière van de negenvoudige Rode Duivel. Vijf minuten voordien had de Braziliaanse Belg op aangeven van Kylian Hazard de kans bij uitstek op de 0-1 laten liggen.

Na afloop van het duel bestormden de fans het speelveld in het Stade du Pairay en daarbij kwam het tot opstootjes met bezoekende supporters, zo blijkt uit de eerste beelden. Toegesnelde stewards probeerden de gemoederen te bedaren.

De Luikenaars hadden vorig weekend de heenwedstrijd in Sint-Jans-Molenbeek met het kleinste verschil (0-1) gewonnen. In het Brusselse Edmond Machtensstadion scoorde clubtopschutter Georges Mikautadze toen op slag van rusten de enige treffer van de wedstrijd. Na 65 minuten werd Igor De Camargo bij RWDM naar de kant gehaald voor voormalig jeugdinternational Obbi Oulare en zo kwam er een einde aan de carrière van de negenvoudige Rode Duivel. Vijf minuten voordien had de Braziliaanse Belg op aangeven van Kylian Hazard de kans bij uitstek op de 0-1 laten liggen. Na afloop van het duel bestormden de fans het speelveld in het Stade du Pairay en daarbij kwam het tot opstootjes met bezoekende supporters, zo blijkt uit de eerste beelden. Toegesnelde stewards probeerden de gemoederen te bedaren.