Kent u Shinji Ono nog? De 33-jarige Japanner speelde in Europa voor Feyenoord, waarmee hij in 2002 de UEFA Cup won, en Bochum. In de herfst van zijn carrière is de kleine middenvelder nog steeds van goudwaarde voor Western Sydney Wanderers in Australië, zo bewees hij nog eens in het competitieduel tegen Melbourne Victory op Nieuwjaarsdag. Met twee prachtdoelpunten leidde Ono zijn team naar een 2-1 overwinning. Bij de eerste treffer nam hij een voorzet aan, controlleerde de bal twee keer met zijn rechtervoet en trapte hem vervolgens met zijn linker in doel. Na de gelijkmaker van de bezoekers krulde hij tien minuten voor affluiten het leer opnieuw enig mooi voorbij doelman Nathan Coe.

Om het met de woorden van de commentator te zeggen: 'A joy to watch'. Oordeel zelf:Door de overwinning wipt Western Sydney Wanders over Melbourne Victory naar de derde plaats in deHyundai A-League.

Kent u Shinji Ono nog? De 33-jarige Japanner speelde in Europa voor Feyenoord, waarmee hij in 2002 de UEFA Cup won, en Bochum. In de herfst van zijn carrière is de kleine middenvelder nog steeds van goudwaarde voor Western Sydney Wanderers in Australië, zo bewees hij nog eens in het competitieduel tegen Melbourne Victory op Nieuwjaarsdag. Met twee prachtdoelpunten leidde Ono zijn team naar een 2-1 overwinning. Bij de eerste treffer nam hij een voorzet aan, controlleerde de bal twee keer met zijn rechtervoet en trapte hem vervolgens met zijn linker in doel. Na de gelijkmaker van de bezoekers krulde hij tien minuten voor affluiten het leer opnieuw enig mooi voorbij doelman Nathan Coe. Om het met de woorden van de commentator te zeggen: 'A joy to watch'. Oordeel zelf: Door de overwinning wipt Western Sydney Wanders over Melbourne Victory naar de derde plaats in deHyundai A-League.