In hun derde wedstrijd voor de WK-kwalificatiecampagne nemen de Rode Duivels het op tegen Servië. Het Servische team wordt sinds mei van dit jaar gecoacht door Sinisa Mihajlovic (43).

Bij volgers van de Serie A zal zeker een belletje rinkelen bij het horen van zijn naam. Mihajlovic stond niet enkel bekend om zijn nogal onsportieve gedrag op het veld, maar ook om zijn fabelachtige traptechniek. Bij achtereenvolgens AS Roma, Sampdoria, Lazio en Inter Milaan scoorde hij bijna dertig doelpunten uit vrije trap.

In 1998 zorgde hij zelfs voor een record door drie vrijschopgoals te maken in één wedstrijd. Nota bene met Lazio tegen zijn ex-club Sampdoria. (MS)

In hun derde wedstrijd voor de WK-kwalificatiecampagne nemen de Rode Duivels het op tegen Servië. Het Servische team wordt sinds mei van dit jaar gecoacht door Sinisa Mihajlovic (43). Bij volgers van de Serie A zal zeker een belletje rinkelen bij het horen van zijn naam. Mihajlovic stond niet enkel bekend om zijn nogal onsportieve gedrag op het veld, maar ook om zijn fabelachtige traptechniek. Bij achtereenvolgens AS Roma, Sampdoria, Lazio en Inter Milaan scoorde hij bijna dertig doelpunten uit vrije trap. In 1998 zorgde hij zelfs voor een record door drie vrijschopgoals te maken in één wedstrijd. Nota bene met Lazio tegen zijn ex-club Sampdoria. (MS)