De WWE is een belangrijke Amerikaanse worstelcompetitie. Met de E van Entertainment. De populaire Smackdown World Tour (uitgezonden in maar liefst 145 landen) komt op 7 november naar Brussel. Verwacht je aan spectaculaire wurggrepen, halsbrekende sprongen en knallende worpen.

De verhaallijn is daarbij even belangrijk als de puur sportieve technieken die opgevoerd worden. Wie er live bij wil zijn, surft best snel naar onze rubriek wedstrijden op deze website, want daar geven we tien duotickets weg of kan je zelfs een meet & greet (voor 2 personen) winnen met een van de vedetten van deze show.

Een voorsmaakje van dit typisch Amerikaanse showevenement vind je hier alvast.

De WWE is een belangrijke Amerikaanse worstelcompetitie. Met de E van Entertainment. De populaire Smackdown World Tour (uitgezonden in maar liefst 145 landen) komt op 7 november naar Brussel. Verwacht je aan spectaculaire wurggrepen, halsbrekende sprongen en knallende worpen. De verhaallijn is daarbij even belangrijk als de puur sportieve technieken die opgevoerd worden. Wie er live bij wil zijn, surft best snel naar onze rubriek wedstrijden op deze website, want daar geven we tien duotickets weg of kan je zelfs een meet & greet (voor 2 personen) winnen met een van de vedetten van deze show. Een voorsmaakje van dit typisch Amerikaanse showevenement vind je hier alvast.