Spektakel in het kwartfinaleduel tussen Irak en Zuid-Korea op het WK voor -20-jarigen. Irak gaf tot drie keer toe een voorsprong uit handen. Na gelijke stand (2-2) na 90 minuten dacht Farhan Shakor allicht dat zijn tweede treffer van de avond in de 118e minuut zou volstaan voor kwalificatie voor de halve finales, maar dat was buiten Jung Hyun-cheol gerekend. Met nog 15 seconden op de klok bracht de pas ingevallen Zuid-Koreaan de bordjes weer in evenwicht (3-3) met een weergaloze treffer. Helaas voor hem heeft het doelpunt niet veel waarde meer, want Irak won uiteindelijk de strafschoppenreeks en mag naar de halve finales.

Bekijk het doelpunt van Jung Hyun-cheol:

In de halve finales neemt Irak het op tegen Uruguay. Ghana, met Anderlechtspeler Frank Acheampong, speelt de andere halve finale tegen Frankrijk. (KVDA)

Spektakel in het kwartfinaleduel tussen Irak en Zuid-Korea op het WK voor -20-jarigen. Irak gaf tot drie keer toe een voorsprong uit handen. Na gelijke stand (2-2) na 90 minuten dacht Farhan Shakor allicht dat zijn tweede treffer van de avond in de 118e minuut zou volstaan voor kwalificatie voor de halve finales, maar dat was buiten Jung Hyun-cheol gerekend. Met nog 15 seconden op de klok bracht de pas ingevallen Zuid-Koreaan de bordjes weer in evenwicht (3-3) met een weergaloze treffer. Helaas voor hem heeft het doelpunt niet veel waarde meer, want Irak won uiteindelijk de strafschoppenreeks en mag naar de halve finales. Bekijk het doelpunt van Jung Hyun-cheol: In de halve finales neemt Irak het op tegen Uruguay. Ghana, met Anderlechtspeler Frank Acheampong, speelt de andere halve finale tegen Frankrijk. (KVDA)