Zes keer scoorde Olympiakos in het Griekse bekerduel tegen Komotini, maar de mooiste treffer was zonder discussie die van Ioannis Fetfatzidis.

De 22-jarige middenvelder rolde in de 50e minuut in zijn eentje de verdediging van de bezoekers op en rondde zijn fantastische actie af met de 4-2 - een doelpunt à la Messi zeg maar. Uiteindelijk werd het nog 6-2 zodat de return in Komotini slechts een formaliteit is. Olympiakos mag al uitkijken naar een finale tegen PAOK Saloniki of Asteras Tripolis. PAOK won de heenwedstrijd met 2-1.

Bekijk het fraaie doelpunt van Ioannis Fetfatzidis:

Zes keer scoorde Olympiakos in het Griekse bekerduel tegen Komotini, maar de mooiste treffer was zonder discussie die van Ioannis Fetfatzidis. De 22-jarige middenvelder rolde in de 50e minuut in zijn eentje de verdediging van de bezoekers op en rondde zijn fantastische actie af met de 4-2 - een doelpunt à la Messi zeg maar. Uiteindelijk werd het nog 6-2 zodat de return in Komotini slechts een formaliteit is. Olympiakos mag al uitkijken naar een finale tegen PAOK Saloniki of Asteras Tripolis. PAOK won de heenwedstrijd met 2-1.Bekijk het fraaie doelpunt van Ioannis Fetfatzidis: