De 24-jarige Braziliaanse verdediger viert zijn eerste basisplaats in de Europa League met het winnende doelpunt tegen Manchester City. "Ik hoopte op een overwinning en de ploeg heeft me die cadeau gedaan," vertelt hij op de UEFA-website.

"We weten dat we voor een moeilijke opgave staan tegen Manchester City maar je hebt je tegenstanders niet uit te kiezen. Ze zijn allemaal moeilijk in deze fase van de competitie," zegt de jonge centrale verdediger. "Ongeacht of we tegen Manchester City of FC Porto moeten spelen, we zijn klaar om te vechten!" (SB)

De 24-jarige Braziliaanse verdediger viert zijn eerste basisplaats in de Europa League met het winnende doelpunt tegen Manchester City. "Ik hoopte op een overwinning en de ploeg heeft me die cadeau gedaan," vertelt hij op de UEFA-website. "We weten dat we voor een moeilijke opgave staan tegen Manchester City maar je hebt je tegenstanders niet uit te kiezen. Ze zijn allemaal moeilijk in deze fase van de competitie," zegt de jonge centrale verdediger. "Ongeacht of we tegen Manchester City of FC Porto moeten spelen, we zijn klaar om te vechten!" (SB)