MSI ontpopte zich de voorbije jaren als expert in laptops om grafisch veeleisende games mee te spelen: met een combinatie van performante processoren, een meer dan gemiddeld intern geheugen en hoogstaande grafische kaarten. Het merk werkte bovendien naarstig aan de stijl van zijn laptops, zodat je niet langer hoeft te kiezen tussen looks en performance. Zowel beginnende als ultieme gamers vinden hun ding in het repertoire van MSI. We leren je drie modellen kennen. O ja, voor de schoolgaande jeugd zijn er bovendien momenteel speciale kortingen. Lees dus zeker verder.

GE79/66 Raider: de krachtigste tot nu toe

MSI laat met de GE76/66 Raider zien wat er allemaal mogelijk is met laptop gaming. Dit topmodel brengt je de nieuwste innovaties en technologie. Daarbij zorgt de RGB Mystic Light Bar voor een unieke en futuristische uitstraling. Met de GE76/66 Raider speel je alle games, van AAA- tot populaire e-sports games, op Ultra-settings. De MSI GE66 Raider is de krachtigste laptop tot nu toe, gemaakt voor de ultieme gamer.

GS76/66 Stealth: elegant gaming beast

De GS76/66 Stealth toont aan dat gaming laptops niet dik en lelijk hoeven te zijn om een goede performance te leveren. Deze laptop is een gaming beast in een dun en elegant jasje. De GS76/66 Stealth kan het allemaal en zorgt voor optimale mobiliteit waardoor je perfect thuis én on the go kan gamen. Deze laptop biedt niet alleen de allerbeste hardware, maar ook displaysnelheden waar elke e-sporter van droomt. Het beeldscherm heeft een 240Hz paneel en is één van de snelste die op dit moment te vinden zijn.

GF76/66 Katana: voor beginnende gamers

Next-gen gaming is voor ieder gamer binnen handbereik. Zoveel maakt MSI duidelijk met de GF76/66 Katana. De MSI GF66 Katana is de perfecte laptop voor de beginnende gamer die graag de nieuwste spellen wil spelen. MSI brengt ook in dit model uiterst krachtige hardware samen, die zorgt voor uitstekende gaming performance. De GF66 Katana weegt bovendien slechts 1,86 kilo, de GF76 Katana amper 2,3 kilo. Zo neem je je toestel zonder zorgen gemakkelijk mee naar school.

Wil jij er ook cool uitzien als je weer naar school gaat? Exclusief voor Back to School zijn er speciale aanbiedingen met fantastische prijzen. Zo helpen we jou met het updaten van je apparatuur. Ontdek ze nu en grijp je kans !

MSI ontpopte zich de voorbije jaren als expert in laptops om grafisch veeleisende games mee te spelen: met een combinatie van performante processoren, een meer dan gemiddeld intern geheugen en hoogstaande grafische kaarten. Het merk werkte bovendien naarstig aan de stijl van zijn laptops, zodat je niet langer hoeft te kiezen tussen looks en performance. Zowel beginnende als ultieme gamers vinden hun ding in het repertoire van MSI. We leren je drie modellen kennen. O ja, voor de schoolgaande jeugd zijn er bovendien momenteel speciale kortingen. Lees dus zeker verder.MSI laat met de GE76/66 Raider zien wat er allemaal mogelijk is met laptop gaming. Dit topmodel brengt je de nieuwste innovaties en technologie. Daarbij zorgt de RGB Mystic Light Bar voor een unieke en futuristische uitstraling. Met de GE76/66 Raider speel je alle games, van AAA- tot populaire e-sports games, op Ultra-settings. De MSI GE66 Raider is de krachtigste laptop tot nu toe, gemaakt voor de ultieme gamer.De GS76/66 Stealth toont aan dat gaming laptops niet dik en lelijk hoeven te zijn om een goede performance te leveren. Deze laptop is een gaming beast in een dun en elegant jasje. De GS76/66 Stealth kan het allemaal en zorgt voor optimale mobiliteit waardoor je perfect thuis én on the go kan gamen. Deze laptop biedt niet alleen de allerbeste hardware, maar ook displaysnelheden waar elke e-sporter van droomt. Het beeldscherm heeft een 240Hz paneel en is één van de snelste die op dit moment te vinden zijn.Next-gen gaming is voor ieder gamer binnen handbereik. Zoveel maakt MSI duidelijk met de GF76/66 Katana. De MSI GF66 Katana is de perfecte laptop voor de beginnende gamer die graag de nieuwste spellen wil spelen. MSI brengt ook in dit model uiterst krachtige hardware samen, die zorgt voor uitstekende gaming performance. De GF66 Katana weegt bovendien slechts 1,86 kilo, de GF76 Katana amper 2,3 kilo. Zo neem je je toestel zonder zorgen gemakkelijk mee naar school.Wil jij er ook cool uitzien als je weer naar school gaat? Exclusief voor Back to School zijn er speciale aanbiedingen met fantastische prijzen. Zo helpen we jou met het updaten van je apparatuur. Ontdek ze nu en grijp je kans !