Eerste wedstrijd van de terugronde in play-off 1. Met ruime samenvattingen van de twee wedstrijden die op zondag gespeeld worden: Club Brugge - Anderlecht en Standard - Zulte Waregem. In de heenmatchen geëindigd op respectievelijke 1-1 en 3-4. Op zaterdag is er ook al Lokeren - Genk. De live verslaggeving en nadien samenvattingen kan je ook via onze website volgen, op deze pagina: http://sportmagazine.knack.be/sport/nieuws/voetbaluitslagen/jupiler-pro-league/widget-4000074672044.htm

Verder in Stadion ook 'De blik van Aad de Mos of Bob Peeters', die hun analyse geven van de voorbije speeldag in PO1. (MS)

Eerste wedstrijd van de terugronde in play-off 1. Met ruime samenvattingen van de twee wedstrijden die op zondag gespeeld worden: Club Brugge - Anderlecht en Standard - Zulte Waregem. In de heenmatchen geëindigd op respectievelijke 1-1 en 3-4. Op zaterdag is er ook al Lokeren - Genk. De live verslaggeving en nadien samenvattingen kan je ook via onze website volgen, op deze pagina: http://sportmagazine.knack.be/sport/nieuws/voetbaluitslagen/jupiler-pro-league/widget-4000074672044.htmVerder in Stadion ook 'De blik van Aad de Mos of Bob Peeters', die hun analyse geven van de voorbije speeldag in PO1. (MS)