Niemand minder dan Stefan Everts ging vorig jaar aan de haal met de eindoverwinning in de allereerste E-MX Race of Champions, een motorcrosswedstrijd voor elektrische motoren, waarbij de E staat voor Electric. Ondanks een verschil in decibels, blijft het spektakel gegarandeerd. De motorcrossers krijgen een kort en technisch parcours voorgeschoteld, geïnspireerd door de snelle short circuits uit de Four Cross en het BMX.

De tienvoudige wereldkampioen motorcross is gebrand op een tweede opeenvolgende zege, maar zal moeten afrekenen met heel wat concurrentie. Jordi Tixier (FR), Brent Vandoninck (BE), Jason Vandaele (BE), Damon Graulus (BE) en Valentin Guillod (CH) zijn enkele klepper die Everts het vuur aan de schenen zullen leggen.

De tweede editie van de E-MX Race of Champions van Circuit Zolder start op dinsdagavond 29 april om 18u.

Niemand minder dan Stefan Everts ging vorig jaar aan de haal met de eindoverwinning in de allereerste E-MX Race of Champions, een motorcrosswedstrijd voor elektrische motoren, waarbij de E staat voor Electric. Ondanks een verschil in decibels, blijft het spektakel gegarandeerd. De motorcrossers krijgen een kort en technisch parcours voorgeschoteld, geïnspireerd door de snelle short circuits uit de Four Cross en het BMX. De tienvoudige wereldkampioen motorcross is gebrand op een tweede opeenvolgende zege, maar zal moeten afrekenen met heel wat concurrentie. Jordi Tixier (FR), Brent Vandoninck (BE), Jason Vandaele (BE), Damon Graulus (BE) en Valentin Guillod (CH) zijn enkele klepper die Everts het vuur aan de schenen zullen leggen. De tweede editie van de E-MX Race of Champions van Circuit Zolder start op dinsdagavond 29 april om 18u.