Om zaterdag weer lekker te kunnen uitpakken wanneer je met vrienden voor de buis zit voor de Champions Leaguefinale, loont het om naar deze uitzending van Studio Sport te kijken. De Nederlandse zender brengt immers een uur durende terugblik op de voorbije CL-campagne.

De vier goals van Robert Lewandowski tegen Real Madrid of de voetbaldemonstratie die Bayern München gaf in de halve finale tegen FC Barcelona (4-0). Revelatie Málaga, dat ondanks een financieel precaire situatie toch de kwartfinales bereikte en met Isco een nieuwe wonderboy in het Spaanse voetbal heeft rondlopen. Eén voor één komen ze aan bod. Ideaal om het geheugen nog eens op te frissen alvorens de apotheose in te gaan: de Duitse clash tussen Borussia Dortmund en Bayern München, nota bene op het erf van de aartsvijand, het Wembley Stadium in Londen. (MS)

Om zaterdag weer lekker te kunnen uitpakken wanneer je met vrienden voor de buis zit voor de Champions Leaguefinale, loont het om naar deze uitzending van Studio Sport te kijken. De Nederlandse zender brengt immers een uur durende terugblik op de voorbije CL-campagne. De vier goals van Robert Lewandowski tegen Real Madrid of de voetbaldemonstratie die Bayern München gaf in de halve finale tegen FC Barcelona (4-0). Revelatie Málaga, dat ondanks een financieel precaire situatie toch de kwartfinales bereikte en met Isco een nieuwe wonderboy in het Spaanse voetbal heeft rondlopen. Eén voor één komen ze aan bod. Ideaal om het geheugen nog eens op te frissen alvorens de apotheose in te gaan: de Duitse clash tussen Borussia Dortmund en Bayern München, nota bene op het erf van de aartsvijand, het Wembley Stadium in Londen. (MS)