Tottenham doet het dit seizoen helemaal volgens de verwachtingen, de club uit Londen draait vlot mee in de top van de Premier League en gooit ook Europees hoge ogen. Dat de sfeer ook naast het veld goed zit, bewijst een filmpje op hun eigen tv-kanaal Spurs TV.

Naar aanleiding van Halloween werden enkele spelers in een apart kamertje gehaald om er een video op te nemen voor de fans. Zogezegd. In realiteit zouden ze zelf het slachtoffer worden van een practical joke. Rechtsachter Kyle Walker verkleedde zich als Magere Hein en besloop zijn nietsvermoedende ploeggenoten. De reacties zijn hilarisch. Sandro, Jermain Defoe, Andros Townsend, Emmanuel Adebayor, Heurelio Gomes... allemaal deden ze het bijna in hun broek van schrik. En nadien van het lachen. Slechts één man bleef onbewogen: Jan Vertonghen. Die daarmee zijn bijnaam 'SuperJan' alle eer aandoet.

Bekijk zelf het hilarische Halloweenfilmpje:

Tottenham doet het dit seizoen helemaal volgens de verwachtingen, de club uit Londen draait vlot mee in de top van de Premier League en gooit ook Europees hoge ogen. Dat de sfeer ook naast het veld goed zit, bewijst een filmpje op hun eigen tv-kanaal Spurs TV. Naar aanleiding van Halloween werden enkele spelers in een apart kamertje gehaald om er een video op te nemen voor de fans. Zogezegd. In realiteit zouden ze zelf het slachtoffer worden van een practical joke. Rechtsachter Kyle Walker verkleedde zich als Magere Hein en besloop zijn nietsvermoedende ploeggenoten. De reacties zijn hilarisch. Sandro, Jermain Defoe, Andros Townsend, Emmanuel Adebayor, Heurelio Gomes... allemaal deden ze het bijna in hun broek van schrik. En nadien van het lachen. Slechts één man bleef onbewogen: Jan Vertonghen. Die daarmee zijn bijnaam 'SuperJan' alle eer aandoet.Bekijk zelf het hilarische Halloweenfilmpje: