Dat Mario Balotelli een van de grootste leeghoofden op de Europese voetbalvelden is, zeggen wij al langer. De 20-jarige Italiaan van Manchester City noemt zichzelf de beste voetballer ter wereld na Lionel Messi en duikt met de ene WAG na de andere onder de lakens, maar een hesje aantrekken, dat gaat blijkbaar minder vlot.

Voor aanvang van het Europa League-duel tegen Dynamo Kiev sukkelde hij donderdag minutenlang met zijn hesje en had hij zelfs assistentie nodig om het aan te krijgen. Op onderstaande video is te horen hoe de commentatoren hem vierkant uitlachen.

Manchester City verloor de match overigens met 1-0 en is uitgeschakeld.

Dat Mario Balotelli een van de grootste leeghoofden op de Europese voetbalvelden is, zeggen wij al langer. De 20-jarige Italiaan van Manchester City noemt zichzelf de beste voetballer ter wereld na Lionel Messi en duikt met de ene WAG na de andere onder de lakens, maar een hesje aantrekken, dat gaat blijkbaar minder vlot. Voor aanvang van het Europa League-duel tegen Dynamo Kiev sukkelde hij donderdag minutenlang met zijn hesje en had hij zelfs assistentie nodig om het aan te krijgen. Op onderstaande video is te horen hoe de commentatoren hem vierkant uitlachen. Manchester City verloor de match overigens met 1-0 en is uitgeschakeld.