De Australische toptennisser Nick Kyrgios (ATP 40) heeft Alexander Zverev fel bekritiseerd na diens lakse omgang met de coronamaatregelen. Zverev was ook aanwezig op de Adria Tour, waar enkele positieve tests werden afgenomen.

Het US Open zal zoals gepland van 31 augustus tot 13 september plaatsvinden in Flushing Meadows, New York. Wegens de coronapandemie zijn er strikte hygiëne- en veiligheidseisen en wordt er zonder toeschouwers gespeeld.

Simona Halep, momenteel de nummer twee van de wereld in het vrouwentennis, zal dit jaar vanwege de coronapandemie niet deelnemen aan het US Open, als het toernooi al kan doorgaan.

Dinsdag maakte de organisatie bekend dat de 45e editie van het toernooi voor gemengde teams van 12 juli tot 2 augustus in The Greenbrier Resort in White Sulphur Springs (West Virginia) plaats zal vinden. Het wordt het eerste grote tennistoernooi na de wereldwijde uitbraak van het coronavirus.

Vandaag/zondag had de grand slam waar wij als Belgen het meeste voeling mee hebben, moeten beginnen. Maar niet getreurd, test hier je kennis over de Open Franse Tenniskampioenschappen, ofwel Roland Garros.

Iedere dag kan je op Sport/Voetbalmagazine je sportkennis testen. Vandaag: ken jij alle tennissers die deelnamen aan de Masters/ATP Finals sinds 2010?