Helloooo,

Wou jullie even snel een heads-up geven vanuit Hobart.

De dag na mijn match in Auckland ben ik ziekjes opgestaan. Ik had al een voorgevoel toen ik de dag van de wedstrijd opeens veel minder energie had dan de andere dagen.

Heel graag had ik jullie veel boeiende verhaaltjes verteld, maar ik vrees dat een weekje ziek zijn niet veel spannends inhoudt. Ik ben nu al vijf dagen antibiotica aan het nemen en al grootmoeders middeltjes aan het uitproberen.

Gisteren heb ik toch de moed gevonden om de baan op te gaan en langer door te bijten dan mijn tegenstandster...

Na nog een dagje rust vandaag hoop ik morgen weer wat meer energie te hebben om te spelen.

Allemaal duimen dus.

Veel liefs en tot snel!

Wicky

Helloooo, Wou jullie even snel een heads-up geven vanuit Hobart. De dag na mijn match in Auckland ben ik ziekjes opgestaan. Ik had al een voorgevoel toen ik de dag van de wedstrijd opeens veel minder energie had dan de andere dagen. Heel graag had ik jullie veel boeiende verhaaltjes verteld, maar ik vrees dat een weekje ziek zijn niet veel spannends inhoudt. Ik ben nu al vijf dagen antibiotica aan het nemen en al grootmoeders middeltjes aan het uitproberen. Gisteren heb ik toch de moed gevonden om de baan op te gaan en langer door te bijten dan mijn tegenstandster... Na nog een dagje rust vandaag hoop ik morgen weer wat meer energie te hebben om te spelen. Allemaal duimen dus. Veel liefs en tot snel! Wicky